start 3 sept:

stap in jouw

ZACHTE KRACHT

EN KOM THUIS IN JOUW MEEST SENSUELE ZELF

8 weken microdosen en verbinden met jouw sensuele superpower

+ BONUS: 8 weken intregratie begeleiding

Jouw rijkdom

Het is mijn missie om jou te laten ervaren hoe rijk jouw leven is.

Zie dit programma als een initiatie in een leven vol sensualiteit, liefde en zachte kracht.

Helemaal aanwezig zijn, alles voelen, proeven en ervaren.

Met al je senses.

Hier en nu.

Jouw lichaam als kompas.

Met zachte ogen kijken leert je liefdevoller te zijn naar jezelf en alles van jezelf accepteren. Pas dan kun je volledig veilig bij jezelf en een ander aanwezig zijn.

Innerlijke veiligheid begint bij dat jij je gezien, geaccepteerd en gewaardeerd voelt in jezelf en in je eigen lichaam. Jouw bekken zijn daarin je voedingsbodem en geven je naast draagkracht het vermogen om jezelf volledig te zien, ervaren en dragen.

Daar gaat deze reis over.

Je kunt pas moeiteloos geven, wanneer je eerst hebt genomen. Als coach, moeder, partner, sister, spaceholder of in welke rol dan ook.

Jij komt eerst, dus serve yourself first.

wat we gaan doen

In deze container gaan we microdosing inzetten als tool om dichter bij jouw zachte kracht en sensualiteit te komen. Zo kun jij vanuit een stevig fundament jouw plek als vrouw volledig innemen.

De eerste 8 weken gaan we microdosen en krijg je alle tools en teachings voor diep innerlijke feminine embodiment werk. Daarna volgen 8 weken van integratie, zodat je onder mijn begeleiding kunt gaan toepassen wat je eerder hebt geleerd.


Jij gaat leren hoe je eerst jezelf mag vervullen, zodat je meer te geven hebt aan jouw kinderen, partner, klanten of projecten. Ik leer je om niet meer alleen vanuit je hoofd te leven, maar vanuit je bekken een stevig fundament te bouwen zodat je in zachtheid en rust kunt verbinden met je hart. Dan pas komt je hoofd.

Jij gaat ervaren hoe het is om moeiteloos te geven, omdat je weet hoe essentieel het is om eerst zelf te nemen.


We creëren een fysieke, emotionele en energetische ruimte waarin jij jezelf in je zachte kracht kunt ontmoeten, zodat jij, in verbinding met je essentie, volledig vrouw kunt zijn. Sensual & alive!

Ik doe mee

stel je eens voor dat...

 • je een heel stevig fundament legt voor jezelf, waardoor je weet wat je waard bent én je jezelf niet langer tekort doet
 • je niet langer wiebelig voelt, verdwaald soms, maar je juist stevig staat en je geaard voelt. Dicht bij jezelf.
 • je niet langer krampachtig de controle probeert te houden, maar dat je je vanuit vertrouwen met de stroom van het leven laat meebewegen. Dit brengt je niet alleen op nieuwe avontuurlijke plekken, dit geeft energie!
 • je eigenaarschap neemt over jouw leven doordat je zintuigen op scherp staan. Je staat in contact met je lichaam, je sensualiteit én je zachtheid. Dit maakt niet alleen de relatie met jezelf puur, diep en krachtig, maar ook op die met anderen.
 • je jouw levenslust laat stromen en jouw vrouwelijkheid volledig eigen maakt. Stap uit je schaduw en ga vol in je eigen licht staan.
I want to feel ALIVE

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

'Voordat ik meedeed aan Zachte Kracht voerde ik een hele harde innerlijke dialoog wat me vaak weerhield om in mijn eigen licht te gaan staan en succes te kunnen omarmen. Door het zachte kracht programma is mijn innerlijke dialoog veranderd naar een veel zachtere stem. En wanneer de hardheid weer de kop op steekt heb ik de tools om terug in verzachting te komen waardoor die weerstand veel minder een 'probleem' wordt en ik makkelijker terugkeer in flow. Het microdosen helpt mij heel goed om te gronden waardoor mijn creativiteit veel makkelijker uit mijn vingers komt in een vorm.'


- Lenka

'Wat een prachtig programma was dit,. Het werkboek is echt PRACHTIG en bomvol mooie rituelen, oefeningen en reflectie vragen/ opdrachten om echt te zakken in het vertragen, in de essentie van dit programma. Het is bizar hoeveel mooie informatie je hebt gestopt in dit traject. Jouw wijsheid en teachings die je hebt gedeeld en besproken vond ik ook heel mooi om te mogen meemaken, te ervaren en je nam ons echt mee op reis, wat ik heel waardevol en mooi vond. Ik heb heel veel geleerd en ben enorm dankbaar voor alle tools die je hebt meegegeven, zodat ik door kan blijven gaan met het beoefenen van deze nieuwe energie in mij.'


- Sophie

Inhoud programma:

 • 8 weeks groepsprogramma
 • + BONUS 8 weken integratie support
 • intieme groepssetting met likeminded vrouwen
 • samen een volledige cycle microdosen
 • Telegram groep voor support & verbinding
 • toegang online microdosing training
 • 6x live online sessies
 • 1x feminine embodiment livedag
 • ondersteunend werkboek, opdrachten & practices
 • welkomscadeau incl microdosing pakket

Investering:

€999 ex. bij Pay in Full

€275 ex. in 4 termijnen

€185 ex. in 6 termijnen

(in termijnen betalen? Stuur dan even een mailtje, dan maken we dat in orde)

RESERVEER JOUW PLEK!

claim vóór 1 juli jouw plek met €222 korting

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

ZACHTE

KRACHT

ROADMAP

ik vroeg deelnemers van eerdere edities naar hun ervaring, dit is wat ze zeiden...