HI, IK BEN SUZANNE

Feminine leadership coach, microdosing expert & geboren spaceholder.

Ik heet Suzanne! Ik ben een bevlogen holistisch & microdosing coach uit Eindhoven. Ik breng vrouwen weer in contact met hun zachte kracht, zodat ze hun volledige vrouwelijke potentieel gaan leven.

Ik help jou om je levenslust weer AAN te zetten en jouw ruimte in te nemen door oa. vrouwelijk leiderschap, sensualiteit en microdosing. Mijn eigen (sensuele) welzijn prioriteit geven, heeft ALLES veranderd. Het maakt me zelfverzekerd, ik ken mijn waarde en heb de regie terug in handen, waardoor ik weer op het hoofdpodium van mijn eigen leven sta.

En dat wil ik ook voor jou!

'een groot deel van mijn leven was ik volledig uit verbinding met mijn vrouw zijn'

ik voelde dat er iets niet klopte. ik miste iets, maar ik wist niet wat.

Ik twijfelde aan mezelf, probeerde te voldoen aan verwachtingen van anderen en steeds meer ging ik me aanpassen om ergens in te passen. Zo leerde ik dat ik door hard werken gezien werd en dat een ander voorop stellen me liefde opleverde. Als ik maar genoeg mijn best deed.

Door die focus op anderen dimde ik ongemerkt mijn eigen licht, werkte ik me een slag in de rondte en raakte mijn eigen dromen steeds verder naar de achtergrond. Ik stond aan de zijlijn van mijn eigen leven. Alsof ik naar een film over mezelf keek, maar ik had niet de hoofdrol.

Nu ik erop terugkijk...

...zie ik het heel helder. Ik leefde altijd in de toekomst, van doel naar doel, waardoor ik niet aanwezig was in het hier en nu. Ik was nooit tevreden en legde mezelf onmogelijke doelen op. Er sluimerde altijd een gevoel van onrust, dus bleef ik doorgaan. Ik miste veel van wat zich om mij heen afspeelde, omdat ik altijd met mijn gedachten ergens anders was. Ik leefde zo in mijn hoofd dat ik de signalen van mijn lichaam pas zag toen ik het te laat was. Ik stortte in.

De taal van mijn lichaam leren kennen, heldere spiegels van therapeuten en een spirituele eenheidservaring tijdens een truffel ceremonie hebben alles voor me veranderd. Maar ook de natuur en in stilte zijn hebben me laten zien hoe hoe mooi het is om de volheid van het leven te ervaren. HIER EN NU. Met microdosing heb ik mijn overtuigingen, angsten en patronen blijvend kunnen shiften waardoor ik nu van mijn please gedrag af ben, heldere grenzen stel en zonder schuldgevoel mijn eigen welzijn op nummer één zet.

Nu sta ik stevig en ben aanwezig in mijn bekken, ik kijk naar mezelf met zachte ogen en mijn hart is open en vol liefde. Ik heb (eindelijk) weer het gevoel dat ik AAN sta. I feel alive.

sensualiteit

Wat ik het meeste miste in die tijd was misschien wel de fysieke sensatie van joy & pleasure. Het prikkelen van mijn senses. Voelen hoe je lichaam reageert als je vol overgave danst, in een onbedaarlijke slappe lach schiet of het voelen van je hart wat zich opent in verbinding met een ander.

Ik wilde mijn zintuigen weer aanzetten, zodat ik het leven tot me kon nemen. Ik ging schilderen, dansen op live muziek en zelfs bomen knuffelen. Ik leerde mijn lichaam opnieuw kennen en stukje bij beetje ging mijn levenskracht weer stromen.

Veel en hard werken maakte plaats voor dingen doen die ik leuk vind, en ik doe ze op mijn eigen manier. Op mijn eigen voorwaarden. Ik bloeide weer op en focuste me op mijn dromen. En dat doe ik nog steeds.

Een van die dromen is ervoor zorgen dat jij ook weer op dat hoofdpodium van jouw leven, vol in jouw licht, gaat staan!

I AM PASSIONATE ABOUT AWAKENING YOUR ALIVENESS

Let's turn you ON

Geniet van je vrouwelijke kracht

Wij vrouwen zijn bijzonder. Wij hebben het vermogen om nieuw leven te scheppen. Daarom dompel ik me al jaren onder in ons vrouw zijn; onze cyclus, onze verbinding met de natuur en de maan, vrouwelijke energie en haar vormkracht, ons vermogen om emoties te voelen, onze sensualiteit en hoe wij een onverbiddelijke kracht bezitten om onszelf (en elkaar) te dragen.

Wij vrouwen zijn de bron van levensenergie. Levenselixer zoals ik het graag noem. Die kan alleen maar stromen als wij durven te ontspannen. Toen ik mezelf toestemming gaf om te mogen vertragen, meer op mijn intuïtie te vertrouwen en mijn eigen natuurlijke ritme te volgen kwam mijn leven (en mijn business) in een stroomversnelling. De dingen die ik deed gingen moeitelozer en ik hield energie over voor leuke dingen. Ik kon beter spaceholden voor een ander omdat ik mijn eigen grenzen beter bewaakte. Mijn inspiratie lijkt eindeloos, en ik voel heel helder welke keuzes nu voor mij de beste zijn. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn bekken en mijn hart.

Ben jij klaar om in jouw vrouw zijn te stappen?

laten we dit samen doen.

Ik zie zoveel krachtige vrouwen om me heen die het allemaal zelf willen doen, maar daarin vastlopen omdat het dagelijks leven het overneemt. Met als gevolg dat ze hun eigen licht weer dimmen. Het zetten van die eerste stap is spannend, maar jij bent de enige die het kan doen.

Laten we een keer vrijblijvend kennis maken. Ik maak graag ruimte om te verbinden, te luisteren naar jouw verhaal, en te kijken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

De grootse transformatie van mijn klant Lenka

Het traject wat ik met Lenka doorliep heeft letterlijk haar leven veranderd. Luister zelf hoe zij het heeft ervaren om met mij te werken en wat het haar heeft gebracht.